Tobii szemvezérlő eszközök

Tobii PCEye szemvezérlő eszköz

Email Nyomtat PDF

Az új Tobii PCEye minden eddiginél könnyebbé teszi a szemmel történő irányítást. A különálló, felerősíthető, plug-and-play kivitellel kombinálva a felhasználók teljes mértékben ellenőrzésük alatt tarthatják személyi számítógépüket, ahhoz teljes mértékben hozzá tudnak férni kizárólag szemük használatával. Mindössze csatlakoztatni kell a Tobii PCEye készüléket, majd elkezdheti használni mindazokat a Microsoft Windows programokat és funkciókat, melyeket rendszerint használni szokott.

Pontos, megbízható, könnyen használható

A Tobii PCEye pontosan követi szemének mozgását, amit számítógépének képernyőjén azonnal az egérkurzor mozgásává konvertál. Anélkül, hogy megzavarná a szem különböző állapota, ellenőrizetlen fejmozgások vagy a világítás beállításai, a Tobii PCEye pontosan követi az Ön szemének minden mozdulatát.

A Tobii vitathatatlanul világelső a szemmozgás követésében:

  • Pontos és precíz szemkövetés – fejlett algoritmusok a világos és sötét pupillák követéséhez, nagyfelbontású kamerák használatához stb.
  • Kiváló pontosság a fej mozgása közben – két kamera és fejlett algoritmusok használata a folyamatos követéshez a pontosság csökkenése nélkül
  • Nagy track box (követési terület) – a felhasználó számára jelentős mozgást enged a számítógép előtt anélkül, hogy megszakadna a szemmozgás folyamatban lévő követése
  • Páratlan, majdnem univerzális követés – hozzávetőleges adatok arra utalnak, hogy a legjobb Tobii szemkövetők az emberek és körülmények több mint 95%-ában intenzíven, pontosan és automatikusan követnek
  • Jobb számítógépes teljesítmény – a Tobii PCEye egyedi beépített processzora lehetővé teszi, hogy számítógépe a szokásos sebességgel dolgozzon akkor is, amikor a szem hosszan, mereven néz, ami óriási előnyt jelent.
Bővebben...
 

A XXI. század technológiája - számítógép vezérlés a szemünkkel

Email Nyomtat PDFTobii SNI eszközökA Stiefel Interactive az oktatási kihívásokra reagálva újabb termékcsoporttal bővítette kínálatát. A Tobii termékei segítséget nyújtanak mozgásukban, és/vagy kommunikációjukban akadályozottak számára nem csak a számítástechnika elérésben, de az integrációban és képességeik fejlesztésében is.
A Tobii termékei között igen fontos, és Magyarországon is pályázható eszköz a szemegér, és a kommunikációs szoftver.

Bővebben...
 


Ön itt van: Főoldal Kommunikációs akadálymentesítés Számítógép vezérlés szemmel

Elérhetőségeink

Stiefel Eurocart Kft. |  1155 Budapest, Kolozsvár u. 13., +36 (1) 451-20-16