Tobii kommunikációs eszközök

Tobii C-sorozat (C8, C12 és C15) Kommunikációs eszközei

Email Nyomtat PDF

Érintőképernyőjével, időjárásálló kialakításával, hosszú élettartamú, dupla akkumulátorjával, erős hangszórójával és az opcionális szemegér segítségével a Tobii C-sorozata a tökéletes választás az AAK használóinak bármilyen környezetben.

Kommunikáljon, használjon és fejlődjön a C-sorozat eszközeinek segítségével. A Tobii C-sorozat egy teljes funkciós AAK eszköz, ami korlátlan lehetőséget nyújt a kommunikációban használói számára. Kommunikálhat szöveg és szimbólumok segítségével, szintetikus hangot vagy digitalizált beszédet generál. Használója kapcsolatba tud lépni másokkal e-mail, SMS vagy chat segítségével. Szöveget írhat, szerkeszthet, böngészhet a weben, zenét hallgathat, játszhat és vezérelheti környezetét IR segítségével. Nagyobb függetlenség és önállóság, mint eddig valaha.

 

Bővebben...
 

S32 kommunikációs eszköz

Email Nyomtat PDF

KOMMUNIKÁLJON EGYSZERŰEN ÉS GYORSAN AZ UJJA SEGÍTSÉGÉVEL

A Tobii S32 kommunikátor segítségével aktiválni tudja az előre felvett szöveget és hangokat megérintve a megfelelő szimbólumot vagy képet.

A Tobii S32-nek 2 féle modellje rendelhető: Touch és Scan. Az S32 Touch azoknak az embereknek készült, akiknek nem okoz nehézséget megérinteni a képeket, szimbólumokat. Az S32 Scan modelljéhez switcher csatlakoztatható, amivel a kívánt szimbólumhoz tudnak navigálni.

A Tobii S32 segítségével egyúttal távirányítani lehet az erre alkalmas lámpákat, játékokat, televíziót stb.

Könnyen tisztítható felülete lehetővé teszi, hogy akár kórházban, iskolában, vagy bármilyen más helyszínen biztonságosan használható legyen az eszköz, akár több felhasználó esetén is.

Az S32 akár 192 különböző kártyát tud tárolni, 2 GB-os SD kártyája pedig több mint 60 órányi magas minőségű hanganyagot hordozhat. Ekkora memóriával nem csak szavakat, de kifejezéseket, mondatokat, történeteket, személyes információkat, vagy akár zene CD-t is tárolhat.

A strapabíró hangszóró tiszta hangot ad, így akár zajos környezetben is érthető és hallható a hangja.

Bővebben...
 


Ön itt van: Főoldal Kommunikációs akadálymentesítés Kommunikációs eszközök

Elérhetőségeink

Stiefel Eurocart Kft. |  1155 Budapest, Kolozsvár u. 13., +36 (1) 451-20-16