Feleltető rendszerek

Email Nyomtat PDF

A feleltető, vagy más néven szavazórendszerek bármilyen típusú interaktív táblával és a nélkül is használhatóak! Vegye rá hallgatóit a virtuális részvételre, anélkül, hogy ki kéne fáradniuk a táblához!

A feleltető rendszerek működése egyszerű: a tanár által összeállított kérdőív kérdéseire a diákok a szavazóegység gombjainak lenyomásával válaszolnak. A válaszokat a szoftver azonnal kiértékeli, így néhány perc alatt felmérhetjük az osztály tudását. Közvélemény-kutatásra vagy az osztály tisztségviselőinek megválasztására is alkalmas. Anonim vagy nevesített válaszadás is lehetséges. Minden szavazórendszer tartalmaz több diák és egy tanári egységet, amely különleges szabályozási funkciókkal került kialakításra. A kijelzővel rendelkező egységeken szöveges válasz is adható.

A legegyszerűbb típusok eldöntendő, és egyszerű feleletválasztós teszteket, szavazásokat tesznek lehetővé, a komolyabb típusok azonban már alfanumerikus billentyűzettel rendelkeznek, így akár szöveget, számadatokat is bevihetnek vele a hallgatók. Használata egyszerű, és a tanárnak nem kell vesződnie az értékeléssel, de a tanulók is visszajelzést kapnak eredményeikről.

 

Hogyan válasszak táblát?


Iratkozzon fel hírlevelünkre, és időről időre értesülhet az interaktív világ aktualitásairól és akcióinkról, újdonságainkról!
Név:*
E-mail:*
intézmény:
OM kód:
Hány interaktív táblájuk van?:
Interaktív táblák típusa:

QOMO HiteVision




Ön itt van: Főoldal Interaktív eszközök Feleltető rendszerek Feleltető rendszerek

Elérhetőségeink

Stiefel Eurocart Kft. |  1155 Budapest, Kolozsvár u. 13., +36 (1) 451-20-16