Földrajzi digitális tananyagok - Bolygónk Földrajza

Email Nyomtat PDF

Bolygónk földrajza

A különböző tematikájú térképek mindegyike nagyítható, belőlük kivágat készíthető, és a rajtuk lévő rétegek külön-külön kapcsolhatók az óra anyagának, illetve a felmerült kérdéseknek megfelelően.

A természetföldrajzi térképeken belül választhatunk a Föld domborzati térképe, éghajlati térkép (évi átlaghőmérséklet és évi csapadékmennyiség, valamint a globális felmelegedés ábrázolása), a földrajzi övezetesség, természetes növényzet, talajok és a szerkezeti morfológia témájú térképek között. Bármelyik térkép a vaktérképből kiindulva látható el külön-külön, vagy egyszerre akár az összes réteggel, így a tanár maga döntheti el, hogy mennyi információt szeretne a diákok elé tárni. Interaktív táblával együtt használva a térképekre feliratok, magyarázatok is kerülhetnek. Digitális Térképjelek Képgalériánk segítségével saját magunk állíthatunk össze jelekkel ellátott térképeket.

A Gazdaság- és társadalom-földrajzi térképek 3 nagy témát ölelnek fel: a Föld politikai térképe; Gazdaság, közlekedés ( ezen belül: szövetségi rendszerek, az országok fejlettségi szintjei), és Nyelvek és vallások (nyelvek, rasszok és vallások).

Bolygónk földrajza című interaktív tananyagunkat még további térképekkel és információkkal láttuk el: A világ zászlói, időzónák, és népesség témában.

Bolygónk Földrajza című digitális tananyagunk ITT>>> online is megvásárolható.

 


Ön itt van: Főoldal Digitális tananyagok Földrajzi digitális tananyagok Földrajzi digitális tananyagok - Bolygónk Földrajza

Elérhetőségeink

Stiefel Eurocart Kft. |  1155 Budapest, Kolozsvár u. 13., +36 (1) 451-20-16